• Mange muligheter
  • Lønnsomme hjemmesider
Mange muligheter – DNN leveres inkludert med funksjoner som gir deg mange muligheter. Webhotell, layout, administrasjon av innhold, sikkerhet og medlemsregistrering er alle enkle å administrere og å tilpasse via et brukervennlig grensesnitt direkte på nettleseren. Respons auto korrekt visning uansett mottager, mobil eller stasjonær.
Vi lager lønnsomme hjemmesider med fokus på design og funksjonalitet, et godt publiseringsverktøy. God brukervennlighet gir konkurransefortrinn og unikt webdesign skiller hjemmesiden fra konkurrentene. Med åpen kildekode (ikke låst til en leverandør) og gjennomført moduloppbygget, gjør DNN til et system å vokse i. Sikkert, stabilt og fleksibelt til det uendelige. Selvfølgelig korrekt visning uansett mottager, stasjonær eller mobil.

Portal – Du kan ha mange webplasser (domener) på samme plattformen. Dette er mulig fordi programvaren i utgangspunktet er det man kaller en portal, og støtter derfor så mange du ønsker av separerte nettsteder (domener og/eller undersider), alle på en plass. En utmerket løsning til for eksempelvis bedrifter i en samarbeidende kjede, lokale handelsstandsforeninger, kjøpesentra, sportsklubb og lignende.

 

  • Enkel adminstrasjon : Du kan enkelt sette inn, oppdatere og publisere innhold på sidene, uten å ha de store kunnskaper om web. Den nettleserbaserte administrasjonen av innhold på sidene gjør at nær sagt alle kan bli sin egen WebMaster med lite eller ingen opplæring.
  • Utnytt tiden : Med DNN elimineres i stor grad designer og programmerer, og du kan starte jobben med oppdateringen straks behovet for oppdatering er der – uten å måtte kontakte andre.
  • Utvid mulighetene : På grunn av den modulære oppbygingen, så kan det lastes opp og installeres tilleggsmoduler som gir nye muligheter, ny layout, administrasjonsverktøy, og multi database muligheter.
  • Tillegg og design : Systemet har atskilt lagring av data for innhold på siden og for layout av siden. Dette betyr at man kan lage nytt utsende på alle aktuelle sider på en plass.
  • Hjemmelaget : Hjemmegjort oppdatering og vedlikehold gir nå uansett en profesjonell presentasjon. Det utvikles stadig nye moduler for design og funksjoner med brukerne (de besøkende på siden) i fokus.

Historie

I 2002 utviklet Microsoft et gratisprogram de kalte IbuySpy Portal som var et eksempel på en portalløsning for å demonstrere hvordan man kunne implementere funksjoner på deres nye ASP.NET plattform. Dette er nå DNN og er i dag en av de mest kraftfulle plattformene for sider på web. Microsoft er hovedsponsor for DNN.

Microsoft /web

DotNetNuke is a freely available ASP.NET application that makes it easy for beginners to get up and running with a web site while providing a powerful model for more advanced developers to customize and expand functionality. DotNetNuke is used around the world to run small community portals and large commercial web sites. There is also an active market place for DotNetNuke themes and components.

  • Business Solutions
  • Business Solutions
Kontakt oss
Kontakt oss
Søk WhoIs
Søk WhoIs